“Waarom heeft u mij ontvolgt?”

Het las behoorlijk zwaar en eerlijk ik wist niet meteen wat antwoorden. Van social media ben ik niet meteen de grootste fan, maar via Twitter kom je toch regelmatig wat interessante figuren tegen. Je weet wel, die waarvan ze soms (zelf) zeggen van iemand “met een eigenzinnige blik op de wereld”.

Zo eentje was hij er dus ook. Liet geregeld commentaren achter met de nodige kwinkslagen bij zowel bekend als onbekend volk. Ik liet er al eens een like/hartje (Twitter dus) voor achter en zo kwamen uiteindelijk tot wederzijds volgen.

Het was de enige echte Clement Peerens die eerder al beweerde dat men moet opletten voor sympathieke mensen, want ze zijn tot alles in staat. En de Antwerpse rocker had gelijk: plots zag ik in mijn newsfeed een bericht opduiken van een bijzonder afgrijselijk man (bekend “politicus” qua naam, niet qua mandaat), edoch deze “post” werd “geliked” door die ene persoon die ik volgde et voila.

No more van dat, dacht ik. Tot plots dat berichtje dus van waarom ik hem ontvolg. Ik weet niet goed wat het ergste is: het feit dat een volwassen man me dit vraagt of de echte reden zoals net gesommeerd?

Natuurlijk dat laatste, maar hoe dat over te brengen voorlopig geen idee. Ik denk dat ik het allemaal maar laat.